Добобродојдовте во Сара-Колант

Ние сме компанија што се занимава со производство на женски, машки и детски хулахопки и чорапи. Како резултат на нашето долгогодишно искуство успеавме нашиот бренд да стане синоном за квалитет. Благодарение на современи технологии и процеси нудиме квалитет, елеганција, страст, ексклузивна линија на хулахопки кои ги исполнуваат потребите на модерната жена. Елеганцијата и оригиналността се вредносtите на сите САРА хулахопки и чорапи.

Нашите артикли можете да ги најдете во малопродажна мрежа на територија на цела Македонија како и во нашите специјализирани продавници во Скопје, како и во продажните мрежи на нашите партнери: