За Нас

Ние сме компанија што се занимава со производство и трговија на хулахопки и чорапи. Како резултат на нашето долгогодишно искуство успеавме нашиот бренд да стане синоним за квалитет. Благодарение на современи технологии и процеси нудиме квалитет, елеганција,ексклузивна линија на хулахопки кои ги исполнуваат потребите на модерната жена. Елеганцијата и оригиналноста се вредностите на сите САРА хулахопки и чорапи.

Нашите артикли можете да ги најдете во малопродажна мрежа на територија на цела Македонија како и во нашите специјализирани продавници во Скопје, како и во продажните мрежи на нашите партнери:

 

                                                         
Sara Kolant Online © 2021. UKION SHOPS